Кадър БТВ Твърдението, че президентът реално контролира НСО е лъжа. Това

...
Кадър БТВ Твърдението, че президентът реално контролира НСО е лъжа. Това
Коментари Харесай

Полк. Марков: Охранителите от клипа са станали част от семейството на Доган. Лъжа е, че Радев контролира НСО

Кадър БТВ 

Твърдението, че президентът действително управлява НСО е неистина. Това разяснява пред bTV някогашният чиновник на НСО Николай Марков в отговор на думите на шефа на комисията за надзор на службите и народен представител от ГЕРБ Димитър Лазаров. В изострен звук Марков упрекна Лазаров, че  чете текстовете от Закона за НСО изборно. Димитър Лазаров/ се опита да вкара в подвеждане целия български народ. Нищо от това, което сподели, не е правилно. Само името на Закона беше правилно. Жалко за този човек, само че той манипулираше и вас “, уточни Марков, представен от Актуално.ком.

Той прочете в ефир законов текст, от който излиза наяве, че президентът отговоря единствено за три неща - да назначи и освободи началника на НСО, да утвърди главните структури и удостоява офицери с висши звания. Фактът, че ръководител на Комисията по надзор на службите, се пробва да заблуди всички, демонстрира низостта, до която са паднали ръководещите. той чете едно,но не прочете друго. Президентът назначава със съгласувателна процедура на Министерски съвет. Не началника на НСО привиква комисия. Тя се привиква по предложение на едно от трима лица-членове на комисията. Има закон, съгласно който Министерски съвет реализира националната сигурност. По Конституция президентът няма подготвеност по обезпечаване на националната сигурност. Той не носи отговорност по този смисъл. Крайната отговорност за решението на Комисията е на премиера, а не на комисията. Мотивационната част на Комисията отива при премиера. Папката отива при премиера. Свикването на комисията можело да се случи единствено по самодейност на тримата огромни в нея, а точно шефът на НСО, шефът на ДАНС и основният секретар на Министерство на вътрешните работи, посочи още Марков.
“Още оня ден споделих, че лицата от клипа, изработен от “Демократична България ”, са чиновници на Национална работа “Охрана ”, напомни той. Относно гардовете той посочи: “ Тези хора са си у дома. Така е основана активността в НСО, че охранителите на дадените лица стават част от техните фамилии . Говорим за необятния кръг от фамилията. Тези хора стават част от неговата икономическа формация. Получават в допълнение средства. Марков изясни, че за чиновниците на НСО у нас е станало обикновено да наподобяват по този метод - облечени с тениски и по сандали . Самият той дефинира типа на гардовете, като на такива, които не стават за охранители и на черешова градина. Бившият чиновник на НСО съобщи още, че за поругаването на българското знаме, на причинителите би трябвало да бъде отнето българското поданство. Това е случай за прокуратурата. НСО е военизирана работа. Има знаци на страната, които не пипат. Това не е мутренско държание. Не съм видял мутра да поругава по този начин знаме.
А това е закононарушение по смисъла на Конституцията.  Действията на чиновниците на НСО демонстрират отношението на политиците към жителите. Знаете ли българският народ по какъв начин се усеща като видя по какъв начин се поругава знамето. Възмутен съм от метода, по който по-късно се скри всичко. Това е безобразно, незаконно държание. Какви офицери са тези? Хващат ги от прът и въже и ги вършат офицери за една нощ. Това ще се стигне за по-лоши неща. Има конструкция на системата за отбрана на националната сигурност. Не би трябвало да давете на политици да ви подвеждат, съобщи още прочувствено Марков.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР